Huvudsponsorers annonser

fazer

rettig

hs

gloria

Annonser från övriga samarbetspartners

S-gruppen

ahstrom

hbl

blue1

aktia

Vältä jonotus tauolla, varaa pöytä etukäteen. Tarjoilu kahdessa kerroksessa.

 

 

 

 

Mira Ravald - Dansare

"Jag väntar med spänning på premiären"

Namn: Mira Ravald
Ålder: 26
Hemort: Helsingfors

Presentation: När jag var fem år föreslog min mamma att jag skulle börja med någon hobby, då sade jag att det enda jag vill prova på är dans. Under tonåren blev det klart för mig att det är dans jag vill hålla på med. Efter Sibelius-gymnasiets danslinje, som jag blev klar från 2004, började jag att göra gigs som dansare. Samtidigt utbildade jag mig till maskör, och år 2009 diplomerades jag från Koulutuskeskus Salpaus cirkuslinje i Lahtis, med lindans som min specialitet. Inom dans är min största passion salsa och andra afrokubanska danser

Produktioner jag varit med i: Flera moderna- och showdans-produktioner i Schweiz år 2009 och 2010. I och med Kristina från Duvemåla går en dröm i uppfyllelse: jag får dansa i en musikal.

 

Min roll i produktionen: Dansare

Förväntningar inför premiären: Jag väntar med spänning på premiären. Repetitionerna har varit så givande, och det har varit fint att få jobba med såhär begåvade och underbara människor.

Det första jag tänker på när jag hör namnet "Kristina från Duvemåla": Maria Ylipää! Hon är en så talangfull skådespelare, och ännu till en så trevlig människa. Jag beundrar henne mycket.

Mitt förhållande till Vilhelm Mobergs böcker/berättelsen om Kristina och Karl-Oskar: Berättelsen har blivit bekant för mig under repetitionenerna, och jag har först nu börjat läsa böckerna.

Vad skulle få dig att emigrera idag? Det är en dröm att någon gång under livet bo utomlands. Jag skulle kunna flytta utomlands för jobb eller studier, och kanske också för kärlek.